Ellen vertelde vorige week meer over kweekvis. Super goed om die ook nog eens extra te belichten. Daarnaast vroeg ze me van welk nieuws ik nou echt blij werd de afgelopen week. Happy news dus!

Ik volg eigenlijk geen journaal en heb ook geen nieuws apps op mijn telefoon. De constante stroom aan negativiteit in de vorm van bushmeldingen of andere vormen van informatie voorziening zorgde er echt voor dat ik enorme stemmingswisselingen had en mijn humeur er enorm op achteruit ging. Ik kon de hoeveelheid negativiteit gewoon niet aan!

Daarom wil ik graag met jullie mijn tips delen om op de hoogte te blijven van positief nieuws. Dingen waar je vrolijk van wordt en waardoor je weer vertrouwen hebt in de toekomst. Want als je zoveel bezig bent met milieu, gezondheid en dierenrechten, zoals wij, dan kan je dat enorm goed gebruiken!

Mijn favoriete websites voor plantaardig nieuws zijn:
https://plantbasednews.org

&

https://www.livekindly.co

Dan hebben we voor regulier positief nieuws nog:
https://www.goednieuws.nl

en:

https://www.thehappybroadcast.com

Op deze manier kom ik aan mijn dagelijks portie happy news!

Wat nu mijn meest favoriete nieuwtje van afgelopen week was?
Oke, hij is net iets ouder dan een weekje, maar toch.. De nieuwe donuts van Dunkin Donuts icm de verlenging van de avondklok!
Dat betekent namelijk dat ik voor het eerst sinds de avondklok weer ff eruit ga naar een vriendin ’s avonds om een filmpje te kijken en asociaal veel donuts naar binnen te proppen.

Wist je trouwens dat Ell en ik op ons Plantfeest account jullie ook voorzien van een flinke dosis positief plantaardig nieuws?? Echt leuk om dat bij te houden!
Volg ons hier -> https://www.instagram.com/plantfeest/

plantfeest

Wat was jouw favoriete nieuws van de afgelopen tijd?

Ellen, van jou wil ik volgende week graag alles horen over je (voorbereidingen) of misschien al wel ontvangst?? Van je nieuwe geredde legkippen!! Plus…… Het is volgende week feest!!! Hang de slingers op en leg de vegan wijn maar koud 😉