De geweldige Lisette deelde vorige week in haar blog over haar dromen met Plantfeest. Nu vroeg ze in haar vorige blog ook naar mijn dromen met Plantfeest, maar vanzelfsprekend komen mijn dromen overeen met die van Lisette, we zijn tenslotte niet voor niets samen deze onderneming gestart.

Als ik het over de IKKE droom zou hebben… Een sanctuary waarmee we dieren kunnen redden vanuit de industrie en dus van de slacht. Varkens, koeien, konijnen, geiten, kippen, etc etc. Het lijkt me prachtig om zoiets te kunnen opzetten. Maar voor deze blog zet ik mijn IKKE droom opzij en droom ik over iets veel, VEEL, groters. Dus… ga ik het hebben over mijn dromen in het algemeen.

Mijn grootste droom op het moment is meer eenheid in de wereld. Heb. Lief. We worden op dit moment zo uiteen getrokken door zoveel dingen:

  • Mondkapjes
  • Vaccinaties
  • Geloof
  • Huidskleur
  • Gender
  • Geld
  • En zo kan ik nog wel even doorgaan
Zeg hallo heb lief

Het doet me pijn om te zien hoe de wereld in een enorm hard tempo aan het veranderen is. En helaas niet op een fijne manier. Mijn absolute droom is dat de samenleving weer echt een SAMENleving wordt. Niet jij tegenover ik. Maar wij. Meer liefde en posititiveit. Niet alleen met de mensen onder elkaar, maar ook voor de dieren en moeder natuur.

Alles en iedereen is gebaat bij vrijheid, respect, liefde, begrip. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Tuurlijk kunnen we het oneens zijn met elkaar. Maar hey, als we dat toch eens op een rustige en genuanceerde manier naar elkaar zouden kunnen uitspreken, zonder direct op de tenen getrapt te zijn en conclusies te trekken. Vraag en luister.

Heb lief, mensen. HEB. LIEF. Zeker in tijden als deze, wanneer we elkaar keihard nodig hebben.

Nou… adem iiinnn, adem uuiuiittt…. Lieve Lisette, jij bent net begonnen aan een nieuwe opleiding. Wil je daar eens wat meer over vertellen?

Be kind heb lief