Wat geweldig dat de vegan challenge met 20 van jouw volgers zo goed is verlopen. En wat fijn dat het ze allemaal is meegevallen en dat ze een plantaardig leven gaan overwegen. Super tof initiatief en ik denk zeker de moeite waard om nog een keer te doen… Just saying.

Maar jeeeeez. Jouw vraag. “Noem eens een iets wat niemand van je weet?” Die vind ik me toch moeilijk. Ik ben een aardig open boek volgens mij.

Wat kan je niet weten? Goed, laat me even denken. Dat mijn tweede naam Liejanne is, wellicht? Dat ik het liefste vooraan sta bij Metallica concerten en ik heb daar een plectrum gevangen. Dat Rem en ik volgend jaar al 20 jaar samen zijn! WAAAAT! Dat ik moeite heb met oneven getallen? Dat ik vroeger op handbal zat. En laten we de scouting niet vergeten. Dat ik ooit te gast was bij Voetbal Inside. En vaker bank gast ben geweest bij 3FM. Dat ik een zwak heb voor legen voetbal stadions. Ik heb een hekel aan propeller vliegtuigen (uitgerekend de eerste keer dat ik alleen vloog, vloog ik in… juist! Een propeller vliegtuig) en onderzeeërs. Na het zien van de serie Killing Eve heb ik een serieuze girls crush op Jodie Comer. Wat een vrouw. Ik heb ooit Shania Twain een hand gegeven. Ik heb jaren lang een Britse veteraan als pen pal gehad. We schreven brieven na elkaar nadat ik weg was gegaan bij het hotel waar hij altijd kwam zijns de Airborne herdenking. Helaas is hij overleden. Ik vind Cold Play de meest nare band op aarde. Ik heb het geluid van mijn telefoon altijd uit staan, want ik heb een hekel aan al die geluiden.

Nou ja, daar heb je wat dingen die je wellicht niet wist. Ik hou er eigenlijk wel van om een open boek te zijn. Mensen mogen me van alles vragen en ik geef antwoord. Tenzij dingen wel heeeeeul persoonlijk worden 😉 En dat is ook wel eens iets raars. Zo kwam ik ooit een volger tegen op een festival die me van alles over mijzelf en mijn familie kon vertellen, aangezien ik er blijkbaar nogal open over ben. Haha. Dat was best bijzonder.

Maar hey, mocht je naar aanleiding van deze post nog vragen hebben? Dan kan je me altijd berichten via mijn Natuurell insta pagina.

Jij hebt pas een kook workshop gedaan bij Trai vegan! Wat heb je daar allemaal geleerd?