Hey, Wij zijn Ellen en Lisette!

 

Ellen en Lisette zijn op een missie! De wereld mooier, gezonder en liefdevoller maken. Een groene wereld met plaats voor iedereen, met een bright future voor toekomstige generaties en vooral met heel, heeeeel erg veel lekker eten! 

 

Maar hoe is het zover gekomen? Hoe zijn deze twee nuchtere dames uit twente en de achterhoek zulke geitenwollen sokken achtige types geworden? 

Hahaha, nope! zijn ze niet! Wie zijn deze twee wijzen uit het oosten? En nemen ze mirre, wierook en goud mee, of hebben ze nog kostbaardere schatten voor je? Read on! 

 

 

 

 

plantaardig plantfeest duurzaamheid milieu gezondheid dieet voedingscaching leefstijl

Lisette

 

 

 

Lisette is moeder van Mads ’14, Indy ’16 en Vik ’18 en toen het ouderschap om de hoek kwam kijken, kwam daar ook het besef om beter met dier en milieu om te gaan! De keuzes die we nu maken, bepalen de toekomst voor onze kinderen.

 

Tijdens de zwangerschap van haar dochtertje Indy ging Lisette met haar gezin op en kleine break naar een zuivelboerderij in Zweden. Daar bleek het idyllische plaatje dat ze had bij kleine, verantwoorde boerderijen toch niet helemaal te kloppen. Moeders met gebroken harten en pasgeboren kalfjes die doodsbang liggen te bibberen in hun kleine iglootjes deden haar moederhart breken. In Januari 2017 schreef ze zich in voor de Vegan challenge en sindsdien keek het gezin niet meer om.

 

Vik is zelfs al vanaf de conceptie helemaal plantpowered 😉 Goed voor mens, dier en onze aarde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellen

 

 

 

Ellen realiseerde zich toen ze acht was, dat ze de dieren at waar ze juist zo dol op was. Nadat ze een hele tijd bijna al haar vlees stiekem aan de hond gaf, besloot ze toch maar tegen haar ouders te vertellen dat ze geen vlees meer wilde eten. Ondanks dat ze een enorm (maar dan ook echt énorm) moeilijke eter was, kreeg ze van haar ouders alle handvatten om haar vegetarische levensstijl vorm te geven. 

 

Pas jaahaaaaaren later kwam de vegan levensstijl om de hoek kijken. In de tuin scharrelen geweldige kippen. Dat zijn ex legkippen, dus ze waren bang, bleek en kaal. Toen deze meiden eindelijk konden genieten van de vrijheid, overleed één van de dames diezelfde avond nog. Dat maakte Ellen zo boos over het onrecht binnen de gehele vee-industrie, dat ze besloot te stoppen met het sponsoren van welke vorm van dierenleed dan ook. Eén van de beste beslissingen die ze ooit heeft genomen. Want eigenijk is het helemaal niet zo moeilijk als ze zelf dacht.

Lisette Plantfeest vegan veganisme duurzaamheid voeidingsadvies coachen leefstijl plantaardig recepten
Ellen plantfeest duurzaamheid vegan plantaardig veganist leefstijl gezondheid coachen advies

Onze Missie

“The future is either green or not at all” En wij zijn daar, elke step en bite of the way, om jou te helpen vergroenen!

It’s a GREEN Lifestyle

kippen plantaardig veganist duurzaamheid
moestuin tuinieren plantaardig veganisme duurzaamheid
coaching advies begeleiding voedingscaching leefstijlcoaching duurzaamheid veganims vegan plantaardig plantfeest