De naam Wildpluk Geluk is ook echt de meest briljante naam, want als ik jouw blog lees en het idee achter het wild plukken wordt je daar toch gelijk gelukkig van. Echt super tof. En ja… Plantfeest is wat stil geweest de afgelopen tijd. Want wat je al zei, het ene na het andere kon niet doorgaan. Of het nou een simpele ontmoeting was of een workshop. Laten we eerlijk zijn, dat is best frustrerend geweest. Maar nu het licht aan het einde van de tunnel meer en meer in zicht komt, hebben wij ook extra veel zin om weer te gaan knallen.

Zoals de meesten van jullie weten willen wij met Plantfeest bedrijven en instanties ondersteunen in de eiwittransitie (Eiwittransitie is de verschuiving van de consumptie van dierlijke eiwitten naar plantaardige en nieuwe eiwitbronnen). We willen ziekenhuizen ondersteunen. Bedrijfskantines, cateraars, gemeentes, provincies en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De wereld heeft plantaardigheid nodig en wij willen haar graag een handje helpen. Of eigenlijk heel veel handjes.

Samenwerken

Naast het feit dat we bedrijven en instanties willen helpen, willen we ook gaan knallen met workshops voor individuen. Mensen die het nog moeilijk vinden om de transitie te maken, willen we handvaten geven. Daarvoor zijn we opzoek naar mooie locaties en dat is toch wel een feestje om te doen. Tips zijn trouwens altijd welkom. Locaties in de natuur, zo groen mogelijk en als het even kan… dieren om ons heen.

We blijven altijd opzoek naar toffe samenwerkingen. Hoe mooi is het om als vegans onderling samen te werken en elkaar te supporten. Dus mochten jullie mooie locaties weten of bedrijven die je aan ons zou willen linken, je mag ons altijd mailen via info@plantfeest.nl.

Want hoe sneller deze eitwittransitie afgerond is, hoe beter. En wat we daarna weer gaan doen… Dat zien we dan wel.

Nou heb ik de eiwittransitie in het ontzettend kort omschreven. Wil jij hier eens wat dieper induiken voor de lezers?