Vorige week deelde Ell al met jullie dat ze eigenlijk geen niet-vegan producten mist. Goede oude kaas zou nog wel uitgevonden mogen worden 😉 Come on Those Vegan Cowboys!! Wij hebben onze hoop op jullie gevestigd!!
Ze vroeg aan mij wat mijn ULTIEME droom was voor Plantfeest! En oh boy! Heb je even? Want ik heb zoveel dromen vóór en mét jullie! Corona gooit voorlopig nog even roet in het eten, want het is echt heel erg moeilijk om nu volle bak iets op te starten, maar het gaat echt komen. De aanhouder wint, heb ik altijd geleerd.

plantfeest veganisme

Ik ga mijn best doen om mijn ultieme droom (lees: dromen) voor Plantfeest op een rijtje te zetten.

  1. Met Plantfeest willen wij dé to go to plek worden voor bedrijven en instanties om tips en adviezen te krijgen om hun kantine te veganizen of lig uit te breiden met vegan opties. Denk daarbij aan ziekenhuizen, scholen, sportkantines, bedrijven en overige organisaties. Mijn droom is om met Plantfeest workshop pakketten en samenwerkingen klaar te hebben liggen, om voor elk bedrijf een passend plaatje te kunnen maken om groener en beter te gaan eten voor de medewerkers, klanten, scholieren, maar vooral ook voor de dieren en de wereld.
  2. Samen met Ell en via Plantfeest wil ik workshops gaan geven aan groepen mensen (individuen) op de meest fantastische plekken! We hebben daar al allemaal ideeën over. Bijvoorbeeld bij restaurants waar je meteen heerlijk kan eten (liefde gaat door de maag) Of op sanctuaries, oid. Maar ik ga niet meteen al onze ideeën en details verklappen, want he.. We moeten nog even wachten. Geloof me in ieder geval, dat wanneer het zover komt, het echt fantastisch leuk wordt! Denk aan een informatieve middag/ochtend waarbij je meteen ook zelf aan de slag gaat in de plantaardige keuken. Hoe goed is dat!
  3. Ik zou heel erg graag een boek willen uitgeven die de lezer bij de hand neemt, meer plantaardig te gaan eten. Ook daar heb ik al heel veel ideeën over hoe dit boek echt anders kan zijn dan de boeken die al op de markt zijn. Je zult dus begrijpen dat ik ook hier niet te veel over uit zal wijden hahaha.

En dagelijks bedenk ik nog een miljoen andere dromen voor mezelf of voor mijn bedrijf. Variërend van een vegan variant op kamperen bij de boer met een sanctuary tot het emigreren naar een hut in zweden hahaha….

Ik weet het, ik ben een chaos! Maar het is wel een leuke chaos!

Zeg Ell, heb jij eigenlijk nog grootse dromen? Voor Plantfeest, maar ook voor jouw toekomst?

Liefs, Lis